Werken bij Simulise

Wij zijn Simulise, en wij zoeken een leuke nieuwe collega!

Ontdek Simulise

Wij zoeken een accountmanager / business developer!

We zoeken een ervaren en gedreven accountmanager / business developer die houdt van klantcontact en onderwijs. Als je ons verhaal aansprekend vindt hebben we een erg leuke baan voor je.

Als account manager / business developer bij Simulise ben je goed in het contact leggen en onderhouden met scholen. Zowel scholen in het voortgezet onderwijs als middelbaar- en hoger beroepsonderwijs (MBO en HBO) zijn je natuurlijke gesprekspartner. Je legt zelfstandig contact of volgt aanvragen op om bij scholen een presentatie te geven van de mogelijkheden van Simulise. Je luistert hierbij goed naar de wensen van scholen om zodat we deze optimaal kunnen invullen. Je hebt een goed en prettig contact met onze afnemers, zowel via telefoon, mail als in een persoonlijk gesprek.

Omdat we als bedrijf hard groeien zijn we op zoek naar jou! Je kunt ons helpen verder te groeien door Simulise op de juiste wijze te presenteren. Daarvoor bepalen we onderling de gewenste doelstelling. Onderwijs is een sector met een eigen dynamiek en we verwachten dat je hiermee al ruime ervaring hebt. We gaan daarnaast uit van een HBO werk- en denkniveau.

Je bent een doorzetter en natuurlijk weet je doelstellingen te halen en je tijd efficiënt in te delen, ook als je met meerdere werkzaamheden tegelijkertijd bezig bent.

Onze afnemers zijn vooral scholen in Nederland en België maar ook bedrijven. Al onze afnemers zijn door ons nogal verwend geraakt door onze persoonlijke aanpak en dat willen we graag zo houden.

Waarom wil je werken bij Simulise?

Simulise is een snelgroeiend portfolio-platform waarin we vaardigheden inzichtelijk maken. Simulise richt zich internationaal op educatieve instellingen op alle onderwijsniveaus.

Simulise is opgericht door twee studenten van de Haagse Hogeschool. Zij waren niet tevreden met de tools die ze daar gebruikten en besloten zelf een platform te ontwikkelen. Ondertussen werken ruim 50.000 leerlingen en studenten dagelijks met Simulise. En dat aantal groeit met de week!

Simulise werkt met een zeer betrokken team aan deze groei. Zowel op het gebied van development en verkoop als met begeleiding van de onderwijsinstellingen.

Bij Simulise werken jonge collega's en collega's die jong van geest zijn met elkaar in een prachtig licht en ruim kantoor in de Haagse Bink36.

Wij bieden je:

 • een goed marktconform salaris
 • een lease-auto
 • vanuit huis kunnen werken (maar soms ook je collega's willen zien)
 • een gezellig team met leuke collega's
 • een relaxte bedrijfscultuur met een informele sfeer
 • een shiny new  MacBook
 • lunch van de zaak, een voorraad aan snacks en lekkere koffie
 • persoonlijk budget om uit te geven aan een conferentie, boeken of andere voor jou interessante "leer"-materialen

Wij vragen:

 • HBO/WO werk- en of denkniveau
 • ervaring als accountmanager of business developer
 • ruime ervaring met het onderwijsveld
 • goede communicatieve en sociale eigenschappen
 • beheersing van de Nederlandse taal
 • een doorzetter
 • een gezellige, prettig in de omgang en hardwerkende collega!

We hebben ruimte voor 32 tot 40 uur in de week vanuit ons goed bereikbare kantoor in hartje Den Haag (Bink36, 10 minuutjes lopen vanaf Den Haag CS of gratis parkeren voor de deur).

Enthousiast geworden?

Als je interesse hebt nodigen we je graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor. Dan zie je waar we zitten en kun je kennismaken met onze collega's. We horen dan graag meer over jou.

Heb je nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis maken? Stuur dan Hans van Vlaanderen een appje op 06 55 19 82 84 of stuur hem een mailtje hans@simulise.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd
en zal naar onze spambox worden verwezen!
Vraag een demo-account aan!

En probeer Simulise vrijblijvend 4 weken uit!