Werken bij Simulise

Wij zijn Simulise, en wij zoeken een leuke nieuwe collega!

Ontdek Simulise

Wij zoeken een Commercieel medewerker!

We zoeken een Commercieel medewerker die alles over heeft voor onze klanten en onze organisatie verder helpt met haar verdere groei!

Als bedrijf groeien we hard, daarom zijn we op zoek naar jou! Als Commercieel medewerker ben jij een onmisbare schakel binnen onze organisatie.

We bieden een heel veelzijdige en interessante functie aan waarbij je allerlei commerciële taken kan oppakken. Het beheren van social media, het bijhouden van onze website en veel contact met geinteresseerden in ons platform zijn belangrijke onderdelen van deze functie.
Ook onderhoud je contact met scholen gedurende het gebruik van Simulise. Je ondersteunt bij vragen, houdt onze kennisbank up-to-date en zorgt dat scholen niets te kort komen.

Onze klanten zijn scholen in het voortgezet onderwijs en middelbaar- en hoger beroepsonderwijs (MBO en HBO).
In deze positie werk je zelfstandig en hebt een prettig contact met scholen. Je stopt niet voordat men volledig tevreden is. Uiteindelijk is het belangrijk dat onze klanten Simulise optimaal gebruiken en toepassen en dat scholen die ons nog niet kennen dat snel gaan doen!

Wat breng jij mee?

We hebben een veelzijdige functie voor je. Als je houdt van marketing en klantcontact en graag werkt in een klein team met leuke collega's moet je zeker solliciteren. We denken aan HBO werk- en denkniveau. Enige ervaring met commerciele taken is pré.

Wat verder belangrijk is:

  • goede communicatieve en sociale eigenschappen
  • goede beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pre)
  • een doorzetter met commercieel gevoel
  • een gezellige, prettig in de omgang en hardwerkende collega!
We hebben ruimte voor 24 uur in de week. We zijn net verhuist naar een nieuwe kantoorvilla aan de rand van Hilversum. Dit kantoor is zowel met de auto als trein uitstekend bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid.

Wat bieden wij?

Simulise is een snelgroeiende en internationaal opererende onderwijssoftware leverancier. Een zogenaamde'Edtech company'. Simulise is in 2013 opgericht door twee studenten van de Haagse Hogeschool. Zij waren niet tevreden met de middelen die de Hogeschool gebruikte en besloten zelf een platform te ontwikkelen. Ondertussen werken ruim 125.000 leerlingen en studenten dagelijks met Simulise. En dat aantal groeit elke week!

Simulise werkt met een zeer betrokken team aan de doorontwikkeling van het platform. Altijd gebaseerd op de input vanuit de gebruikers. Het team bestaat uit zowel softwaredevelopers (front-end en back-end) als sales, marketing en consultancy. Met deze disciplines hebben we alles in huis om scholen en studenten het beste uit zichzelf te laten halen.

  • een goed marktconform salaris
  • eventueel vanuit huis kunnen werken (maar zeker ook je collega's willen zien)
  • persoonlijk budget om uit te geven aan een conferentie, boeken of andere voor jou interessante "leer"-materialen
  • een relaxte bedrijfscultuur met een informele sfeer
  • een Apple MacBook
  • op kantoor lunch van de zaak, een voorraad aan snacks en echte koffie

Enthousiast geworden?

Als je interesse hebt nodigen we je graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor. Dan zie je waar we zitten en kun je kennismaken met de collega's. We horen dan graag meer over jou.

Heb je nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis maken? Stuur dan Diederik Stratenus een mailtje diederik@simulise.com.

Heb je nog vragen? We horen ze graag!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd
en zal naar onze spambox worden verwezen!
Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.