This page is not available in your language (yet), we are working on it! Below is the page rendered in dutch.

Werken bij Simulise

Wij zijn Simulise, en wij zijn op zoek naar een ervaren full stack Laravel (PHP) developer!

Ontdek Simulise

Wij zoeken jou!

We zoeken een gedreven en gepassioneerde ervaren PHP developer met kennis van Laravel die niet vies is van front-end werk. Je vindt ons verhaal aansprekend en bevindt je in of rondom de regio Den Haag.

Jij gaat ons ontwikkelteam versterken en ons helpen om Simulise verder te ontwikkelen. We hebben een backlog van hier tot aan Silicon Valley en daar zit vast iets tussen waar jij je tanden in wilt bijten! We bepalen wat we ontwikkelen op basis van de input vanuit onze klanten, maar ook vanuit jouw ideeën!

Simulise is een multi-tenant omgeving geschreven in Laravel. In de front-end wordt o.a. Vue.js ingezet. Daarnaast maken we ook gebruik van onder andere GraphQL, MySQL, Redis en Elasticsearch. Zie onze StackShare voor meer details!

Waarom wil je werken bij Simulise?

Simulise is een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op scholen en met haar levenslang portfolio iedereen de kans geeft zich optimaal te profileren.

Simulise is opgericht door twee studenten van de Haagse Hogeschool. Zij waren niet tevreden over de tools die ze daar gebruikten en besloten zelf een platform te ontwikkelen. Ondertussen werken ruim 50.000 leerlingen en studenten dagelijks met Simulise. En dat aantal groeit elke week weer!

Simulise werkt met een klein en zeer betrokken team aan deze groei. Zowel op het gebied van development, begeleiding van de onderwijsinstellingen en verkoop.

Bij Simulise werken jonge collega's en collega's die jong van geest zijn met elkaar in een prachtig licht en ruim kantoor in de Haagse Bink36.

Wij bieden je:

 • ruimte om te leren en fouten te maken
 • een goed marktconform salaris
 • een klein en gezellig team met toffe collega's
 • een relaxte bedrijfscultuur met een informele sfeer
 • een shiny new  MacBook
 • een zit/sta-bureau met meerdere schermen
 • lunch van de zaak, een voorraad aan snacks en lekkere koffie
 • persoonlijk budget om uit te geven aan een conferentie, boeken of andere voor jou interessante "leer"-materialen

Jij hebt:

 • kennis om zelfstandig met Laravel, PHP en MySQL aan de slag te gaan
 • ervaring met HTML/CSS, JavaScript en Git
 • een sterke wil om te leren
 • een goede dosis humor

We hebben ruimte voor 40 uur in de week (fulltime) vanuit ons goed bereikbare kantoor in hartje Den Haag (Bink36, 10 minuutjes lopen vanaf Den Haag CS of gratis parkeren voor de deur).

Enthousiast geworden?

Geef aan dat je interesse hebt en we nodigen je graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor. Dan zie je hoe we zitten en kun je kennismaken met je toekomstige collega's en alvast een bureau claimen ;) Als je er dan toch bent dan horen we graag wat over jou. Geen zorgen, geen moeilijke vragen of whiteboards.

Liever eerst wat vragen aan een developer bij Simulise? Stuur onze collega Mathijs Koning een mailtje: mathijs@simulise.com. Mathijs is bij ons begonnen als stagiair en gebleven na het afronden van zijn studie. Hij kan je van binnenuit vertellen hoe het is om te werken bij Simulise.

Heb je nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je graag een kop koffie komen drinken om kennis te maken? Stuur Alex Bouma een WhatsAppje op 06 55 68 98 34 of stuur een mailtje aan alex@simulise.com.

We hoeven geen strak CV van je te hebben maar vinden het wel interessant om je een beetje te leren kennen, dus als je een persoonlijke site, GitHub/GitLab account of linkjes naar jouw projecten hebt, stuur deze dan mee.

Uiteraard mag je ook altijd bellen, maar als je een beetje op ons lijkt stuur je liever een mailtje of een WhatsAppje, helemaal goed!

Heb je nog vragen? Mooi! Stel ze! Er zijn geen domme vragen ;)

Request your free demo now!

And try Simulise for 4 weeks!