This page is not available in your language (yet), we are working on it! Below is the page rendered in dutch.

Werken bij Simulise

Wij zijn Simulise, en wij zoeken een leuke nieuwe collega!

Ontdek Simulise

Wij zoeken een Onderwijskundig begeleider!

We zoeken een ervaren en gedreven Onderwijskundig begeleider die ervan houdt om scholen naar de top te brengen. Als je ons verhaal aansprekend vindt hebben we een erg leuke baan voor je.

Als Onderwijskundig begeleider bij Simulise begeleid je scholen bij de implementatie van nieuwe onderwijssystemen. De basis hiervoor is Simulise maar eigenlijk proberen we de scholen te ondersteunen bij constante verandering. We ontwikkelen onderwijsplannen voor docenten zodat deze beter in staat zijn goed en eigentijds onderwijs aan leerlingen en studenten aan te bieden. We werken voor scholen in het voortgezet onderwijs en middelbaar- en hoger beroepsonderwijs (MBO en HBO). Je werkt zelfstandig en hebt een prettig en intensief contact met scholen. Je stopt niet voor men volledig tevreden is.

Omdat we als bedrijf hard groeien zijn we op zoek naar jou! Je kunt ons helpen verder te groeien door te helpen bij de implementatie van onderwijsvernieuwing op de werkvloer bij scholen. Onderwijs is een sector met een eigen dynamiek en we verwachten dat je hiermee enige ervaring hebt. We gaan daarnaast uit van een WO werk- en denkniveau. Een opleiding Onderwijskunde (WO) is een grote pré.

Waarom wil je werken bij Simulise?

Simulise is een snelgroeiend portfolio-platform waarin we vaardigheden inzichtelijk maken. Simulise richt zich internationaal op educatieve instellingen op alle onderwijsniveaus.

Simulise is opgericht door twee studenten van de Haagse Hogeschool. Zij waren niet tevreden met de tools die ze daar gebruikten en besloten zelf een platform te ontwikkelen. Ondertussen werken ruim 50.000 leerlingen en studenten dagelijks met Simulise. En dat aantal groeit met de week!

Simulise werkt met een zeer betrokken team aan deze groei. Zowel op het gebied van development en verkoop als met begeleiding van de onderwijsinstellingen.

Bij Simulise werken jonge collega's en collega's die jong van geest zijn met elkaar in een prachtig licht en ruim kantoor in de Haagse Bink36.

Wij bieden je:

 • een goed marktconform salaris
 • vanuit huis kunnen werken (maar soms ook je collega's willen zien)
 • een gezellig team met leuke collega's
 • een relaxte bedrijfscultuur met een informele sfeer
 • een shiny new  MacBook
 • lunch van de zaak, een voorraad aan snacks en lekkere koffie
 • persoonlijk budget om uit te geven aan een conferentie, boeken of andere voor jou interessante "leer"-materialen

Wij vragen:

 • WO werk- en of denkniveau
 • enige ervaring in het onderwijsveld
 • goede communicatieve en sociale eigenschappen
 • beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pre)
 • een doorzetter
 • een gezellige, prettig in de omgang en hardwerkende collega!

We hebben ruimte voor 24 uur in de week (parttime) vanuit ons goed bereikbare kantoor in hartje Den Haag (Bink36, 10 minuutjes lopen vanaf Den Haag CS of gratis parkeren voor de deur).

Enthousiast geworden?

Als je interesse hebt nodigen we je graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor. Dan zie je waar we zitten en kun je kennismaken met onze collega's. We horen dan graag meer over jou.

Heb je nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis maken? Stuur dan Hans van Vlaanderen een mailtje hans@simulise.com.

Heb je nog vragen? We horen ze graag!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd
en zal naar onze spambox worden verwezen!
Request your free demo now!

And try Simulise for 4 weeks!