This page is not available in your language (yet), we are working on it! Below is the page rendered in dutch.

Mooie stages bij Simulise

Wij zijn Simulise, voor en door studenten!

Ontdek wat Simulise is

Wij zoeken jou!

Ben jij een student HBO informatica of volg je een vergelijkbare opleiding? Ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht en wil je als webdeveloper aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf dat leren leuker maakt? Dan zoeken we jou!

Wij zoeken gedreven studenten met kennis van PHP Laravel die daar graag verder induiken. Als je ons verhaal aansprekend vindt en uit de regio Den Haag komt hebben we een erg leuke stage voor je.

Jij kunt ons ontwikkelteam versterken en ons helpen om Simulise verder te ontwikkelen. We hebben nog veel te doen en daar zitten heel interessante projecten tussen waar jij je tanden in kunt zetten! We bepalen wat we ontwikkelen op basis van de input vanuit onze klanten, maar ook vanuit jouw ideeën!

Simulise is een multi-tenant omgeving geschreven in Laravel. In de front-end wordt o.a. Vue.js ingezet. Daarnaast maken we ook gebruik van onder andere GraphQL, MySQL, Redis en Elasticsearch. Zie onze StackShare voor meer details!

Waarom wil je werken bij Simulise?

Simulise is een snelgroeiend portfolio-platform waarin we vaardigheden inzichtelijk maken. Simulise richt zich internationaal op educatieve instellingen op alle onderwijsniveaus.

Simulise is opgericht door twee studenten van de Haagse Hogeschool. Zij waren niet tevreden met de tools die ze daar gebruikten en besloten zelf een platform te ontwikkelen. Ondertussen werken ruim 50.000 leerlingen en studenten dagelijks met Simulise. En dat aantal groeit met de week!

Simulise werkt met een zeer betrokken team aan deze groei. Zowel op het gebied van development en verkoop als met begeleiding van de onderwijsinstellingen.

Bij Simulise werken jonge collega's en collega's die jong van geest zijn met elkaar in een prachtig licht en ruim kantoor in de Haagse Bink36.

Wij bieden je:

  • veel ruimte om te leren en fouten te maken
  • een mooie stagevergoeding
  • een klein en gezellig team met leuke collega's
  • een relaxte bedrijfscultuur met een informele sfeer
  • een zit/sta-bureau met meerdere schermen
  • lunch van de zaak, een voorraad aan snacks en lekkere koffie

Jij hebt:

  • interesse en enige kennis om zelfstandig met Laravel, PHP en MySQL aan de slag te gaan
  • een sterke wil om te leren
  • een goede dosis humor

We hebben ruimte voor 40 uur in de week (fulltime) vanuit ons goed bereikbare kantoor in hartje Den Haag (Bink36, 10 minuutjes lopen vanaf Den Haag CS of gratis parkeren voor de deur).

Enthousiast geworden?

Als je interesse hebt nodigen we je graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor. Dan zie je waar we zitten en kun je kennismaken met onze collega's. We horen dan graag meer over jou.

Heb je nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis maken? Stuur dan Alex Bouma een appje op 06 55 68 98 34 of stuur hem een mailtje alex@simulise.com.

We hoeven geen strak CV van je te hebben maar willen je wel een beetje leren kennen. Dus als je een persoonlijke site, GitHub/GitLab account of linkjes naar jouw projecten hebt, stuur deze dan mee.

Heb je nog vragen? We horen ze graag!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd
en zal naar onze spambox worden verwezen!
Request your free demo now!

And try Simulise for 4 weeks!