Werken bij Simulise

Wij zijn Simulise, en wij zijn op zoek naar een full stack Laravel (PHP) developer!

Ontdek Simulise

Wij zoeken jou!

We zoeken een ervaren en gedreven PHP developer met kennis van Laravel die niet vies is van front-end werk. Als je ons verhaal aansprekend vindt en uit de regio Den Haag komt hebben we een erg leuke baan voor je.

Jij kunt ons ontwikkelteam versterken en ons helpen om Simulise verder te ontwikkelen. We hebben nog veel te doen en daar zitten heel interessante projecten tussen waar jij je tanden in kunt zetten! We bepalen wat we ontwikkelen op basis van de input vanuit onze klanten, maar ook vanuit jouw ideeën!

Simulise is een multi-tenant omgeving geschreven in Laravel. In de front-end wordt o.a. Vue.js ingezet. Daarnaast maken we ook gebruik van onder andere GraphQL, MySQL, Redis en Elasticsearch. Zie onze StackShare voor meer details!

Waarom wil je werken bij Simulise?

Simulise is een snelgroeiend portfolio-platform waarin we vaardigheden inzichtelijk maken. Simulise richt zich internationaal op educatieve instellingen op alle onderwijsniveaus.

Simulise is opgericht door twee studenten van de Haagse Hogeschool. Zij waren niet tevreden met de tools die ze daar gebruikten en besloten zelf een platform te ontwikkelen. Ondertussen werken ruim 50.000 leerlingen en studenten dagelijks met Simulise. En dat aantal groeit met de week!

Simulise werkt met een zeer betrokken team aan deze groei. Zowel op het gebied van development en verkoop als met begeleiding van de onderwijsinstellingen.

Bij Simulise werken jonge collega's en collega's die jong van geest zijn met elkaar in een prachtig licht en ruim kantoor in de Haagse Bink36.

Wij bieden je:

 • een goed salaris
 • een klein en gezellig team met toffe collega's
 • een relaxte bedrijfscultuur met een informele sfeer
 • ruimte om te leren en fouten te maken
 • een zit/sta-bureau met meerdere schermen op kantoor
 • een  MacBook om op te werken
 • lunch van de zaak, een voorraad aan snacks en lekkere koffie
 • persoonlijk budget om uit te geven aan een conferentie, boeken of andere voor jou interessante "leer"-materialen

Jij hebt:

 • kennis om zelfstandig met Laravel, PHP en MySQL aan de slag te gaan
 • ervaring met Vue.js, JavaScript en Git
 • een sterke wil om te leren
 • een goede dosis humor

We hebben ruimte voor 40 uur in de week (fulltime) vanuit ons goed bereikbare kantoor in hartje Den Haag (Bink36, 10 minuutjes lopen vanaf Den Haag CS of gratis parkeren voor de deur).

Enthousiast geworden?

Als je interesse hebt nodigen we je graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor. Dan zie je waar we zitten en kun je kennismaken met onze collega's. We horen dan ook graag wat meer over jou.

Heb je nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis maken? Stuur dan Alex Bouma een appje op 06 55 68 98 34 of stuur hem een mailtje alex@simulise.com.

We hoeven geen strak CV van je te hebben maar willen je wel een beetje leren kennen. Dus als je een persoonlijke site, GitHub/GitLab account of linkjes naar jouw projecten hebt, stuur deze dan mee.

Heb je vragen? Laat het ons weten!
Denk dat wij jou zoeken? Laat het ons weten!
Twijfel je of we jou zoeken? Laat het ons weten!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd
en zal naar onze spambox worden verwezen!
Vraag een demo-account aan!

En probeer Simulise vrijblijvend 4 weken uit!