Werken bij Simulise

Wij zijn Simulise, en wij zoeken een leuke nieuwe collega!

Ontdek Simulise

Ben jij Marketingcommunicatie specialist?

Als bedrijf groeien we hard, daarom zijn we op zoek naar jou! Als marcom specialist ben jij een onmisbare schakel binnen onze organisatie.

We bieden een heel veelzijdige en interessante functie aan waarbij je zelfstandig allerlei commerciële taken mag oppakken. Het beheren van onze social media kanalen, het bijhouden van onze website en veel contact met geïnteresseerden zijn belangrijke onderdelen van deze functie. Ook zal je op regelmatige basis updates en tips over het gebruik van Simulise posten op social media, in nieuwsbrieven en op onze website.

Een greep uit de overige werkzaamheden waar jij je als marcom specialist op zal richten zijn:

 • het publiceren van whitepapers
 • aansturen van bureaus voor bannering en retargeting
 • het bijhouden van een YouTube kanaal en het coördineren van video content
Ook het ontwikkelen van promo video en ander materiaal is onderdeel van je werk

Onze klanten zijn scholen in het voortgezet onderwijs en middelbaar- en hoger beroepsonderwijs (MBO en HBO).
In deze positie werk je zelfstandig en hebt een prettig contact met scholen. Uiteindelijk is het belangrijk dat onze klanten Simulise optimaal gebruiken en toepassen en dat scholen die ons nog niet kennen dat snel gaan doen!
Kortom een veelzijdige functie waarbij je een spin in het web bent binnen Simulise!

Wat breng jij mee?

We hebben een veelzijdige functie voor je. Als je houdt van leuk afwisselend werk met leuke collega's in een mooie omgeving dan is dit jouw baan.
We denken aan HBO werk- en denkniveau. Ervaring met marketing en communicatietaken is een voorwaarde, alsook ervaring met SEO en SEA.

Wat verder belangrijk is:

 • goede communicatieve en sociale eigenschappen
 • goede beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pre)
 • een doorzetter met commercieel gevoel
 • een gezellige collega, prettig in de omgang
We hebben ruimte voor 24 tot 32 uur in de week. We zijn net verhuist naar een nieuwe kantoorvilla aan de rand van Hilversum. Dit kantoor is zowel met de auto als trein uitstekend bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid.

Wat bieden wij?

Simulise is een snelgroeiende en internationaal opererende onderwijssoftware leverancier. Een zogenaamde'Edtech company'. Simulise is in 2013 opgericht door twee studenten van de Haagse Hogeschool. Zij waren niet tevreden met de middelen die de Hogeschool gebruikte en besloten zelf een platform te ontwikkelen. Ondertussen werken ruim 125.000 leerlingen en studenten dagelijks met Simulise. En dat aantal groeit elke week!

Simulise werkt met een zeer betrokken team aan de doorontwikkeling van het platform. Altijd gebaseerd op de input vanuit de gebruikers. Het team bestaat uit zowel softwaredevelopers als sales, marketing en onderwijsconsultants. Met deze disciplines hebben we alles in huis om scholen het beste uit leerlingen te laten halen.

 • een goed marktconform salaris
 • eventueel vanuit huis kunnen werken (maar zeker ook je collega's willen zien)
 • persoonlijk budget om uit te geven aan een conferentie, boeken of andere voor jou interessante "leer"-materialen
 • een relaxte bedrijfscultuur met een informele sfeer
 • een Apple MacBook
 • op kantoor lunch van de zaak, een voorraad aan snacks en echte koffie

Enthousiast geworden?

Als je interesse hebt nodigen we je graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor. Dan zie je waar we zitten en kun je kennismaken met de collega's. We horen dan graag meer over jou.

Heb je nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis maken? Stuur dan Diederik Stratenus een mailtje diederik@simulise.com.

Heb je nog vragen? We horen ze graag!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd
en zal naar onze spambox worden verwezen!
Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.