Werken bij Simulise

Wij zijn Simulise, en wij zoeken een leuke nieuwe collega!

Ontdek Simulise

Wij zoeken een Onderwijskundig begeleider!

We zoeken een ervaren en gedreven Onderwijskundig begeleider die ervan houdt om scholen naar de top te brengen. Als je ons verhaal aansprekend vindt hebben we een erg leuke baan voor je.

Als Onderwijskundig begeleider bij Simulise begeleidt je scholen bij de implementatie van nieuwe onderwijssystemen. De basis hiervoor is Simulise maar eigenlijk proberen we de scholen te ondersteunen bij constante verandering. We ontwikkelen onderwijsplannen voor docenten zodat deze beter in staat zijn goed en eigentijds onderwijs aan leerlingen en studenten aan te bieden. We werken voor scholen in het voortgezet onderwijs en middelbaar- en hoger beroepsonderwijs (MBO en HBO). Je werkt zelfstandig en hebt een prettig en intensief contact met scholen. Je stopt niet voor men volledig tevreden is.

Omdat we als bedrijf hard groeien zijn we op zoek naar jou! Je kunt ons helpen verder te groeien door te helpen bij de implementatie van onderwijsvernieuwing op de werkvloer bij scholen. Onderwijs is een sector met een eigen dynamiek en we verwachten dat je hiermee al ervaring hebt. We gaan daarnaast uit van een WO werk- en denkniveau. Een opleiding Onderwijskunde (WO) is een must.

Waarom wil je werken bij Simulise?

Simulise is een snelgroeiende en internationaal opererende onderwijssoftware leverancier. Een zogenaamde'Edtech company'. Simulise is in 2013 opgericht door twee studenten van de Haagse Hogeschool. Zij waren niet tevreden met de middelen die de Hogeschool gebruikte en besloten zelf een platform te ontwikkelen. Ondertussen werken ruim 125.000 leerlingen en studenten dagelijks met Simulise. En dat aantal groeit elke week!

Simulise werkt met een zeer betrokken team aan de doorontwikkeling van het platform. Altijd gebaseerd op de input vanuit de gebruikers. Het team bestaat uit zowel softwaredevelopers (front-end en back-end) als sales, marketing en consultancy. Met deze disciplines hebben we alles in huis om scholen en studenten het beste uit zichzelf te laten halen.

Wij bieden je:

 • een goed marktconform salaris
 • vanuit huis kunnen werken (maar soms ook je collega's willen zien)
 • persoonlijk budget om uit te geven aan een conferentie, boeken of andere voor jou interessante "leer"-materialen
 • een relaxte bedrijfscultuur met een informele sfeer
 • een Apple MacBook
 • op kantoor lunch van de zaak, een voorraad aan snacks en echte koffie

Wij vragen:

 • een afgeronde opleiding Onderwijskunde
 • (ruime) ervaring in het onderwijsveld
 • goede communicatieve en sociale eigenschappen
 • beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pre)
 • een doorzetter
 • een gezellige, prettig in de omgang en hardwerkende collega!

We hebben ruimte voor 24 uur in de week vanuit ons goed bereikbare kantoor in Hilversum, 10 minuutjes lopen vanaf Hilversum Sportpark of gratis parkeren voor de deur).

Enthousiast geworden?

Als je interesse hebt nodigen we je graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor. Dan zie je waar we zitten en kun je kennismaken met de collega's. We horen dan graag meer over jou.

Heb je nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis maken? Stuur dan Diederik Stratenus een mailtje diederik@simulise.com.

Heb je nog vragen? We horen ze graag!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd
en zal naar onze spambox worden verwezen!
Vraag een demo-account aan!

Ben je als school geinteresseerd in de mogelijkheden van Simulise? Je kunt met een demo-account alle mogelijkheden van Simulise zelf proberen.