Alle vacatures Vacature: PR specialist - Simulise

Vacature: PR specialist

Wij zijn Simulise, en wij zijn op zoek naar een freelance PR specialist!

DEZE VACATURE IS INGEVULD!

We zoeken een freelance PR en communicatieprofessional die onze zichtbaarheid kan vergroten. We werken met een klein team op ons kantoor in Den Haag.

Het gaat op dit moment om 16 uur per maand.


Waarom een PR specialist?

We groeien snel en hebben overal een mening over. Zeker als het gaat om hoe leerlingen zich ontwikkelen. Daar is in de media ook veel over te doen. Zowel in de 'old fashioned' media als op social media. Docenten, onze doelgroep, volgen dit nauwgezet en vormen hier hun eigen opinie. We willen daar graag bij helpen en willen dus veelvuldig publiceren op deze media.

Daar zoeken we hulp bij van iemand die weet hoe de hazen lopen.

Kom jij ons helpen?


Korte introductie van Simulise

Het is onze droom om alle studenten en scholieren een online portfolio te geven dat laat zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Het portfolio blijft eigendom van de student en vormt lang na de opleiding een prachtig visitekaartje waarmee de buitenwereld kan zien wat hij of zij in huis heeft.

Vaardigheden maken we zichtbaar, ze worden ook aangetoond omdat ze gekoppeld zijn aan specifieke opdrachten die in het portfolio zijn opgeslagen.

Simulise is daarmee een veelzijdig instrument dat onder meer de 21e eeuwse vaardigheden heel concreet zichtbaar maakt. Daarmee geven we studenten en scholieren al heel vroeg de kans om zich op hun eigen manier te ontwikkelen en te profileren.

Als student, maar ook tijdens je loopbaan daarna, kun je de wereld laten zien: dit is wie ik ben!


Enthousiast en/of vragen?

Neem dan contact op met Hans van Vlaanderen (hans@simulise.com).
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt natuurlijk gewaardeerd.
We zoeken tenslotte een freelancer!