Werken bij Simulise

Wij zijn Simulise, en wij zijn op zoek naar een startende full stack Laravel (PHP) developer!

Ontdek Simulise

Simulise is een multi-tenant omgeving geschreven in Laravel. In de front-end wordt o.a. Vue.js ingezet. Daarnaast maken we ook gebruik van onder andere GraphQL, MySQL, Redis en Elasticsearch. Zie onze StackShare voor meer details!


We zoeken een gedreven en gepassioneerde startende PHP developer met kennis van Laravel die niet vies is van front-end werk. Je vindt ons verhaal aansprekend en bevindt je in of rondom de regio Den Haag.


Jij gaat ons ontwikkelteam versterken en ons helpen om Simulise verder te ontwikkelen. We hebben een backlog van hier tot aan Silicon Valley en daar zit vast iets tussen waar jij je tanden in wilt bijten! We bepalen wat we ontwikkelen op basis van de input vanuit onze klanten, maar ook vanuit jouw ideeën!


Op een dag kom je op je gemak rond 9 uur aan op kantoor. Je geeft je collega's een goeiemochel en pakt een bak koffie. Na het opstarten van PhpStorm check je even met Alex of er nog dingen zijn die prioriteit hebben en bespreek je het plan van de dag. Tegen 12en schrik je op van Mathijs die vraagt of hij de lunch zal gaan klaarzetten.
Na de lunch stoom je verder met waar je mee bezig was en heb je nog even snel een 1:1 met Alex over wat dingen waar je tegenaan bent gelopen en input over wilt. Ook check je nog even of de keuzes die je hebt gemaakt in de smaak vallen bij de rest van het team. Na een goede discussie heb je voldoende input om door te gaan. Zo rond 17:00 ben je wel een beetje klaar met de dag en ga je na een "ga jij nog wat leuks doen" weer opweg naar huis.
Waarom wil je werken bij Simulise?

Simulise is een snelgroeiende en internationaal opererende onderwijssoftware leverancier. Een zogenaamde'Edtech company'. Simulise is in 2013 opgericht door twee studenten van de Haagse Hogeschool. Zij waren niet tevreden met de middelen die de Hogeschool gebruikte en besloten zelf een platform te ontwikkelen. Ondertussen werken ruim 125.000 leerlingen en studenten dagelijks met Simulise. En dat aantal groeit elke week!

Simulise werkt met een zeer betrokken team aan de doorontwikkeling van het platform. Altijd gebaseerd op de input vanuit de gebruikers. Het team bestaat uit zowel softwaredevelopers (front-end en back-end) als sales, marketing en consultancy. Met deze disciplines hebben we alles in huis om scholen en studenten het beste uit zichzelf te laten halen.
Wij bieden je

 • ruimte om te leren en fouten te maken
 • een goed marktconform salaris
 • een klein en gezellig team met toffe collega's
 • een relaxte bedrijfscultuur met een informele sfeer
 • een shiny new  MacBook
 • een zit/sta-bureau met meerdere schermen
 • lunch van de zaak, een voorraad aan snacks en lekkere koffie
 • persoonlijk budget om uit te geven aan een conferentie, boeken of andere voor jou interessante "leer"-materialen

Jij hebt

 • interesse om Laravel, PHP en MySQL te leren
 • wel eens gespeeld met HTML/CSS, JavaScript en Git
 • een sterke wil om te leren
 • een goede dosis humor

We hebben ruimte voor 40 uur in de week (fulltime) vanuit ons goed bereikbare kantoor in hartje Den Haag (Bink36, 10 minuutjes lopen vanaf Den Haag CS of gratis parkeren voor de deur).
Enthousiast geworden?

Geef aan dat je interesse hebt en Alex nodigt je uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor. Dan zie je hoe we zitten en kun jij je toekomstige collega's een handje schudden, en alvast een bureau claimen ;) Als je er dan toch bent dan horen we graag wat over jou. Geen zorgen, geen moeilijke vragen of whiteboards.

Nog vragen of ben je enthousiast geworden en wil je graag een kop koffie komen drinken om kennis te maken? Stuur Alex Bouma een WhatsAppje op 06 55 68 98 34 of stuur een mailtje aan alex@simulise.com.

We hoeven geen strak CV van je te hebben maar vinden het wel interessant om je een beetje te leren kennen, dus als je een persoonlijke site, GitHub/GitLab account hebt of linkjes naar jouw projecten stuur deze dan mee.

Uiteraard mag je ook altijd bellen, maar als je een beetje op ons lijkt stuur je liever een mailtje of een WhatsAppje, helemaal goed!

Heb je nog vragen? Mooi! Stel ze! Er zijn geen domme vragen ;)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd
en zal naar onze spambox worden verwezen!